Letters to Juliet

Da er jeg nettopp ferdig med den utrolig rørende , Letters to Juliet. Dette er en film je virkelig annbefaler!
Den handler om søte Sophie, spillt av Amanda Seyfried, som er faktasjekker hos New York Times.
Å skrive er hennes størte lidenskap og hun ønsker å en dag ble skribent i Avisen. Ved siden av dette er hun forlovet med en kjekk kokk, og de drar på noe de kaller en førbryllupsreise til Verona, Italia. Der blir kokkekjæresten mer opptatt av maten og kulturen , enn det Sophie gjør. Så mens han reiser Italia rundt på jakt etter oppskrifter til sin nyåpnede resturang, bumper Sophie borti skjebnen.

Skjebnen kommer i form av en liten gruppe som kaller seg Juliets sekretærer. De samler opp brev folk skriver til Shakespeares Juliet's vegg, og svarer på dem. Her finner Sophie et 50 år gammelt brev skrevet av en ung jente ved navn Claire. Sophine svarer på brevet, og noen dager senere møter en ung mann opp og vil snakke med Sophie.Med deg har han en eldre britisk dame på jakt etter sin undoms kjærlighet. Hun heter Claire og den unge mannen er barnebarnet Charlie. Sophie blir med på letingen etter Claires 'Lorentzo', og på turen skjer det mer enn forventet.

Mer vil jeg ikke si, fordi jeg vil at dere heller skal se den selv! Den er utrolig søt, og jeg lover deg at du får et nytt syn på kjærlighet etter å ha sett den. Selv skal jeg se den igjen, og igjen, og igjen! Den er virkelig bra. ♥ karoline


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Live as me, Lovely!

Live as me, Lovely!

16, Kristiansand

Jeg heter Karoline, og inviterer deg med denne bloggen inn i mitt daglige kaos med søte veninner og morsomme hendelser! Legg meg gjerne til som venn :)


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Let me entertain you!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Designet er laget av Pia Bjørnsen

hits